LSVb en NOS: ‘Veel studenten betalen te hoge huur’

De NOS meldt dat de Utrechtse student gemiddeld 100 euro teveel betaalt voor een kamer op basis van een onderzoek van de Landelijke Studentenvakbond (LSVb). De maximale huur van een kamer wordt op basis van een puntensysteem berekend, maar studenten weten vaak niet dat kale huur wettelijk is vastgesteld. Dit probleem speelt al jaren en er moet echt meer aandacht voor komen. Hier zijn verschillende organisaties dan ook al jaren mee bezig maar dit blijft lastig met de huidige wetgeving. De LSVb roept nu ook de politiek op om op te komen tegen huisjesmelkers.
Denk jij ook dat je teveel huur betaalt? Doe hier aangifte van en kom vrijdag 12 Mei naar de Check-Je-Kamer tour op het Neude of check je huur op normalehuur.nl

Ga naar Huurteam-utrecht.nl

info@normalehuur.nl | 030 253 22 53 | ma - do 13 - 17u
Achter St. Pieter 25 | 3512 HR Utrecht