Een student betaalt gemiddeld € 126,- per maand te veel.

Disclaimer

Disclaimer voor normalehuur.nl

Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert (Kamer van Koophandel: 40479173), ook wel bekend als de VIDIUS, geeft jou hierbij toegang tot Normalehuur.nl. VIDIUS/Normalehuur.nl publiceert hier teksten ter informatie, afbeeldingen en andere materialen. VIDIUS behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan jou hierover in te lichten. De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid

VIDIUS/Normalhuur.nl probeert om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Alsnog is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De materialen die op de website worden aangeboden zijn zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment gewijzigd worden zonder voorafgaande mededeling van VIDIUS/Normalehuur.nl. Daarnaast zijn alle prijzen op de website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Voor de hyperlinks naar websites of diensten van derden, die op de Website staan kan de VIDIUS/Normalehuur.nl ook geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom van deze materialen liggen bij VIDIUS/Normalehuur.nl. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van VIDIUS/Normalehuur.nl.

Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van de Website op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, wanneer daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Wijzigingen

VIDIUS/Normalehuur.nl behoudt het recht de inhoud van deze Gebruiksvoorwaarden op elk gewenst moment te wijzigen. Deze wijzigingen gaan na publicatie ervan direct van kracht.

“Geen zorgen meer dankzij NormaleHuur”

Anne-Fleur, 3e jaars student werktuigbouwkunde

Na het doen van de puntencheck op normalehuur.nl bleek dat ik te veel huur betaalde. Ik was angstig om hier iets mee te doen, omdat je natuurlijk nooit weet hoe je huisbaas hierop reageert. Dankzij de goede begeleiding van Huurteam Utrecht heb ik dit op een professionele wijze kunnen aankaarten bij mijn huisbaas!

“Geen zorgen meer dankzij NormaleHuur”

“Precies weten hoe je ervoor staat”

Kirstin, 1e jaars student Psychologie

Ik had geen idee dat er überhaupt regels waren aan hoeveel huur je mag vragen. Toen een vriend me vertelde over normalehuur.nl heb ik meteen gekeken en was ik enorm verbaasd over hoeveel huur ik teveel bleek te betalen! Ik wilde hier meteen iets aan doen en heb contact opgenomen met VIDIUS Rechtshulp die me advies hebben gegeven over de stappen die ik hierna kon ondernemen.

“Precies weten hoe je ervoor staat”

“Meteen actie ondernemen. Daar houd ik van”

Justin, 2e jaars Industrial Design

Nadat ik de puntencheck had gedaan op normalehuur.nl kwam ik erachter dat ik iedere maand wel 80 euro te veel huur betaalde! Ik heb mijn mailtje doorgestuurd naar het Huurteam Utrecht en was erg blij met de goede hulp die ik ontving. Zij kwamen gratis een peiling doen en hielpen me daarna de juiste stappen te nemen om mijn zaak aan te kaarten bij de Huurcommissie.

“Meteen actie ondernemen. Daar houd ik van”