Een student betaalt gemiddeld € 126,- per maand te veel.

Femius en Adriaan beste Utrechtse huisbazen

30 mei 2016

[:nl]De winnaar van de verkiezing van de beste Utrechtse huisbaas is bekend. De eeneiige tweeling Femius en Adriaan van Huize ’t Laantje zijn de beste huisbazen van Utrecht 2016! Gefeliciteerd! Het winnende huis is natuurlijk super blij met de verbouwing van t.w.v. 800 euro door Verhuisbedrijf Utrecht!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Winnaar verkiezing van de beste Utrechtse huisbaas 2016

[:en]The winners of the election for the best landlord have been announced. The twin duo Femius en Adriaan van Huize ’t Laantje are the winners of the title ‘the best landlord of Utrecht 2016! Congratulations! The winning house is really happy with their price, a renovation to the value of 800 euros by Verhuisbedrijf Utrecht!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Winners election ‘ Best landlord of Utrecht 2016’ 

[:]

Meer nieuws

“Geen zorgen meer dankzij NormaleHuur”

Anne-Fleur, 3e jaars student werktuigbouwkunde

Na het doen van de puntencheck op normalehuur.nl bleek dat ik te veel huur betaalde. Ik was angstig om hier iets mee te doen, omdat je natuurlijk nooit weet hoe je huisbaas hierop reageert. Dankzij de goede begeleiding van Huurteam Utrecht heb ik dit op een professionele wijze kunnen aankaarten bij mijn huisbaas!

“Geen zorgen meer dankzij NormaleHuur”

“Precies weten hoe je ervoor staat”

Kirstin, 1e jaars student Psychologie

Ik had geen idee dat er überhaupt regels waren aan hoeveel huur je mag vragen. Toen een vriend me vertelde over normalehuur.nl heb ik meteen gekeken en was ik enorm verbaasd over hoeveel huur ik teveel bleek te betalen! Ik wilde hier meteen iets aan doen en heb contact opgenomen met VIDIUS Rechtshulp die me advies hebben gegeven over de stappen die ik hierna kon ondernemen.

“Precies weten hoe je ervoor staat”

“Meteen actie ondernemen. Daar houd ik van”

Justin, 2e jaars Industrial Design

Nadat ik de puntencheck had gedaan op normalehuur.nl kwam ik erachter dat ik iedere maand wel 80 euro te veel huur betaalde! Ik heb mijn mailtje doorgestuurd naar het Huurteam Utrecht en was erg blij met de goede hulp die ik ontving. Zij kwamen gratis een peiling doen en hielpen me daarna de juiste stappen te nemen om mijn zaak aan te kaarten bij de Huurcommissie.

“Meteen actie ondernemen. Daar houd ik van”