Een student betaalt gemiddeld € 126,- per maand te veel.

Nieuwe gezichten campagne

8 mei 2017

[:nl]Sinds 1 mei 2017 is de nieuwe campagne van normalehuur.nl in de lucht. Er zijn veel verschillende studenten betrokken geweest bij de nieuwe campagne om zo nog meer studenten te kunnen bereiken. Dit is belangrijk omdat veel Utrechtse studenten te veel huur betalen en normalehuur.nl hiermee kan helpen. #ditisdiefstal. De studenten op de foto’s zitten in de kamer die ze huren en zo laten ze een deel van hun persoonlijkheid zien. Deze studenten betalen nu een normale huur voor hun kamer. Hoeveel dat is? Doe de check op deze site!

 [:en] 

Since 1 May 2017 the new campaign is launched. There are various students involved in the process in order to reach even more students. This is important because a lot of students in Utrecht pay toom uch rent and normalehuur.nl can help them. #thisistheft The students on the pictures show their rooms and also a part of their personality. This students pay a normal rent for their rooms now. How much is that? Check the site!

 [:]

Meer nieuws

“Meteen actie ondernemen. Daar houd ik van”

Justin, 2e jaars Industrial Design

Nadat ik de puntencheck had gedaan op normalehuur.nl kwam ik erachter dat ik iedere maand wel 80 euro te veel huur betaalde! Ik heb mijn mailtje doorgestuurd naar het Huurteam Utrecht en was erg blij met de goede hulp die ik ontving. Zij kwamen gratis een peiling doen en hielpen me daarna de juiste stappen te nemen om mijn zaak aan te kaarten bij de Huurcommissie.

“Meteen actie ondernemen. Daar houd ik van”

“Precies weten hoe je ervoor staat”

Kirstin, 1e jaars student Psychologie

Ik had geen idee dat er überhaupt regels waren aan hoeveel huur je mag vragen. Toen een vriend me vertelde over normalehuur.nl heb ik meteen gekeken en was ik enorm verbaasd over hoeveel huur ik teveel bleek te betalen! Ik wilde hier meteen iets aan doen en heb contact opgenomen met VIDIUS Rechtshulp die me advies hebben gegeven over de stappen die ik hierna kon ondernemen.

“Precies weten hoe je ervoor staat”

“Geen zorgen meer dankzij NormaleHuur”

Anne-Fleur, 3e jaars student werktuigbouwkunde

Na het doen van de puntencheck op normalehuur.nl bleek dat ik te veel huur betaalde. Ik was angstig om hier iets mee te doen, omdat je natuurlijk nooit weet hoe je huisbaas hierop reageert. Dankzij de goede begeleiding van Huurteam Utrecht heb ik dit op een professionele wijze kunnen aankaarten bij mijn huisbaas!

“Geen zorgen meer dankzij NormaleHuur”