Een student betaalt gemiddeld € 126,- per maand te veel.

Normalehuur.nl ONLINE!

11 augustus 2008

*Een student in Utrecht loopt elk jaar gemiddeld 125 kratten bier mis door het betalen van te veel huur.*

Misschien ben jij ook zo’n student? Vanaf vandaag kun je op deze site makkelijk berekenen of dat zo is. Als helaas blijkt dat je te veel betaalt, ondersteunt normalehuur.nl je in je eerste stappen naar de Huurcommissie!
Ook is het dé plek waar je antwoorden vindt op al jouw vragen over je rechten als huurder en je huurcontract.

Op de informatiemarkt van de UIT 2008 is normalehuur.nl niet te missen! Je kunt ter plekke laten berekenen wat jij jaarlijks zou kunnen besparen en je krijgt er advies over wat je kunt doen in jouw situatie.

Meer nieuws

“Geen zorgen meer dankzij NormaleHuur”

Anne-Fleur, 3e jaars student werktuigbouwkunde

Na het doen van de puntencheck op normalehuur.nl bleek dat ik te veel huur betaalde. Ik was angstig om hier iets mee te doen, omdat je natuurlijk nooit weet hoe je huisbaas hierop reageert. Dankzij de goede begeleiding van Huurteam Utrecht heb ik dit op een professionele wijze kunnen aankaarten bij mijn huisbaas!

“Geen zorgen meer dankzij NormaleHuur”

“Meteen actie ondernemen. Daar houd ik van”

Justin, 2e jaars Industrial Design

Nadat ik de puntencheck had gedaan op normalehuur.nl kwam ik erachter dat ik iedere maand wel 80 euro te veel huur betaalde! Ik heb mijn mailtje doorgestuurd naar het Huurteam Utrecht en was erg blij met de goede hulp die ik ontving. Zij kwamen gratis een peiling doen en hielpen me daarna de juiste stappen te nemen om mijn zaak aan te kaarten bij de Huurcommissie.

“Meteen actie ondernemen. Daar houd ik van”

“Precies weten hoe je ervoor staat”

Kirstin, 1e jaars student Psychologie

Ik had geen idee dat er überhaupt regels waren aan hoeveel huur je mag vragen. Toen een vriend me vertelde over normalehuur.nl heb ik meteen gekeken en was ik enorm verbaasd over hoeveel huur ik teveel bleek te betalen! Ik wilde hier meteen iets aan doen en heb contact opgenomen met VIDIUS Rechtshulp die me advies hebben gegeven over de stappen die ik hierna kon ondernemen.

“Precies weten hoe je ervoor staat”