Een student betaalt gemiddeld € 126,- per maand te veel.

Raadsinformatieavond over studentenwoningen Opaalweg

22 december 2014

logo_gem_utrechtUtrecht – De Utrechtse gemeenteraad organiseert een raadsinformatieavond op 13 januari over de mogelijke studentenwoningen aan de Opaalweg.

“Er is een woningbouwplan voor aan de Opaalweg dat circa 730 m2 beslaat en bestaat uit 10 woonlagen met 200 onzelfstandige studentenwoningen. De raad wil graag horen van omwonenden en belanghebbenden hoe zij er tegenover staan. Bij deze bijeenkomst bent u welkom als meeprater” aldus de website van de gemeente Utrecht.

Het definitieve programma van de raadsinformatieavond staat op 8 januari online. Zie de website van de gemeente Utrecht voor meer informatie.

Meer nieuws

“Geen zorgen meer dankzij NormaleHuur”

Anne-Fleur, 3e jaars student werktuigbouwkunde

Na het doen van de puntencheck op normalehuur.nl bleek dat ik te veel huur betaalde. Ik was angstig om hier iets mee te doen, omdat je natuurlijk nooit weet hoe je huisbaas hierop reageert. Dankzij de goede begeleiding van Huurteam Utrecht heb ik dit op een professionele wijze kunnen aankaarten bij mijn huisbaas!

“Geen zorgen meer dankzij NormaleHuur”

“Precies weten hoe je ervoor staat”

Kirstin, 1e jaars student Psychologie

Ik had geen idee dat er überhaupt regels waren aan hoeveel huur je mag vragen. Toen een vriend me vertelde over normalehuur.nl heb ik meteen gekeken en was ik enorm verbaasd over hoeveel huur ik teveel bleek te betalen! Ik wilde hier meteen iets aan doen en heb contact opgenomen met VIDIUS Rechtshulp die me advies hebben gegeven over de stappen die ik hierna kon ondernemen.

“Precies weten hoe je ervoor staat”

“Meteen actie ondernemen. Daar houd ik van”

Justin, 2e jaars Industrial Design

Nadat ik de puntencheck had gedaan op normalehuur.nl kwam ik erachter dat ik iedere maand wel 80 euro te veel huur betaalde! Ik heb mijn mailtje doorgestuurd naar het Huurteam Utrecht en was erg blij met de goede hulp die ik ontving. Zij kwamen gratis een peiling doen en hielpen me daarna de juiste stappen te nemen om mijn zaak aan te kaarten bij de Huurcommissie.

“Meteen actie ondernemen. Daar houd ik van”